radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Aquest dissabte torna la Fira Tot Canvi al Fòrum Palatiolo

Aquest dissabte torna la Fira Tot Canvi al Fòrum Palatiolo

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 973 0

Demà dissabte, el primer del mes d’octubre, torna la Fira Tot Canvi a la plaça del Fòrum Palatiolo de Palafolls.

La Fira Tot Canvi, que els mesos de juliol i agost no es va realitzar, és una iniciativa que organitzen l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (l’ACEP) i l’Ajuntament del municipi. Es tracta d’una fira d’intercanvi i de compravenda d’objectes entre les persones que hi participen, per donar així una nova vida a objectes que ja no tenen utilitat pels seus propietaris. Ho ha explicat a aquesta emissora Francesc Tresserres, president de

Tot Canvi. El Cafè de PLF

Tot Canvi. El Cafè de PLF

l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls.

Els participants de la fira poden o bé intercanviar algun dels seus objectes amb un altre o bé també poden vendre’ls a un preu simbòlic. De fet, la idea inicial de la fira Tot Canvi era que fos un espai d’intercanvi, tot i que al final es va decidir obrir-ho també a la compra venda.

A les persones vulguin participar a la fira, l’Ajuntament de PLF els cedeix el material necessari, com la taula, cavallets o cadires, per tal de poder muntar la paradeta.

Segons afirmen els seus organitzadors, la fira Tot Canvi ha tingut fins ara molt bona acceptació. L’esdeveniment ja fa 5 anys que es duu a terme, i se celebrarà de les 10 a les 14h a la plaça del Fòrum Palatiolo.