radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat comença finalment les obres per urbanitzar l’Avinguda de Barcelona

Malgrat comença finalment les obres per urbanitzar l’Avinguda de Barcelona

Comarcal Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 469 0

Després de mesos de retard, aquest dilluns finalment s’han iniciat les obres d’urbanització de l’Avinguda de Barcelona de Malgrat de Mar.

El passat mes de març, l’Ajuntament del municipi ja va anunciar que es veien obligats a un ajornament de les obres, degut a problemes de redacció del projecte i a l’afectació de 3 finques de la mateixa avinguda Barcelona. L’empresa encarregada de realitzar-ho va basar-se en el cadastre i no pas en un estudi topogràfic, que és més exhaustiu, per la qual cosa va provocar errors tècnics al projecte i, conseqüentment, un retard en l’inici de les obres.

Tram per on ha de continuar l'Avinguda Barcelona. GoogleMaps

Tram per on ha de continuar l’Avinguda Barcelona. GoogleMaps

Tal com ha explicat a aquesta emissora Mireia Castellà, regidora d’Urbanisme i Obra Pública de l’Ajuntament de Malgrat, en aquell moment el govern municipal ja va preveure que les obres començarien aquest dilluns 2 d’octubre, i de fet van prendre aquesta decisió per no afectar a la mobilitat durant la temporada turística de l’estiu.

Ara l’Ajuntament ha fet públic que la previsió per acabar les obres es trasllada fins d’aquí a 4 mesos, concretament el 2 de febrer del proper 2018.

La intenció de les obres d’urbanització de l’Avinguda de Barcelona de Malgrat és que es doni continuïtat a la via, i està previst que a les actuacions  s’habiliti el ferm del vial, la base per a les voreres, el servei d’aigua potable a pressió, la xarxa elèctrica de mitja tensió, un sistema de reg per als arbres de la zona i la instal·lació d’un sistema LED a l’enllumenat públic. El tram que s’ha d’urbanitzar és el que va des del carrer Ausiàs March i fins a l’avinguda Colom.

L’adjudicació de les obres va fer-se a finals de desembre de l’any passat, i l’empresa encarregada de dur-les a terme és COPCISA. El contracte va signar-se a principis de gener, i el valor de les obres és de gairebé 1 milió i mig d’euros.