radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Comença el servei de transport escolar a Palafolls
, / 802 0 0

Comença el servei de transport escolar a Palafolls

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat Comença el servei de transport escolar a Palafolls

Avui dimecres s’inicia el servei de Transport escolar a Palafolls. El servei l’ofereix Consell Comarcal i dóna cobertura a la famílies de fora del centre del municipi per portar els seus fills a les dues escoles de primària del nostre poble; Mas Prats i les Ferreries.

El servei comença prop d’un mes després que les classes ja que fins ara no s’havia assolit el mínim d’usuaris necessaris per poder posar en marxa el servei. Aquest fet havia estat denunciat pel regidor no adscrit a l’Ajuntament, Óscar Bermán.

En declaracions a aquesta emissora, el regidor delegat de Transports, Martí Victòria, ha explicat que tot i la fluixa inscripció, esperen rebre més sol·licituds.

Les famílies interessades poden inscriure’s al web del Consell Comarcal del Maresme (www.ccmaresme.cat) o bé, si ho desitgen, poden acostar-se a l’Ajuntament de Palafolls per realitzar la inscripció. Victòria també ha explicat que algunes de les famílies han tingut problemes amb la web des d’on fer la inscripció, i és per això que han habilitat també l’opció d’inscriure’s presencialment a l’Ajuntament.

Victòria ha dit també que, com més gent pugui inscriure’s, més econòmica serà la inscripció de les famílies al servei del transport escolar.

El cost del servei es reparteix entre el Consell Comarcal, l’Ajuntament de Palafolls i les famílies. Els horaris del transport estan adequats als horaris dels centres, i s’ofereix des d’ara i fins el final del curs escolar.