radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25 -22:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Societat Els serveis municipals en serveis mínims

Els serveis municipals en serveis mínims

COMPARTEIX-HO
, / 626 0

Són els treballadors municipals els que decideixen si fer vaga o no. En aquest sentit el consistori està funcionant amb moltes àrees només amb el personal mínim decretat.

Així i segons informa el consistori a les seves xarxes socials es garanteix el funcionament del Registre Municipal,  de la Secretaria, del departament de RRHH, Urbanisme i Intervenció.

També hi ha decretats serveis mínims a la Llar d’Infants, al Servei de Respir, a la Brigada Municipal així com també hi haurà personal  a Serveis Socials i Promoció Econòmica.

D’altra banda hi ha àrees que estaran tancades avui dimarts. És el cas de l’Àrea de Joventut, l’Escola d’Adults i l’Escola de Música i Dansa, que ha anul·lat classes i assajos previstos per avui
Ràdio Palafolls també es suma a l’aturada de l’activitat habitual i només oferirà serveis informatius a través de l’antena i de les xarxes socials.

En canvi la Biblioteca Enric Miralles obrirà normalment aquesta tarda així com les diferents instal·lacions esportives del nostre municipi i que funcionaran normalment.

Altres serveis afectats seran els transports públics i el compliment d’horaris i recorreguts de les línies que passen per Palafolls, com la L5, no estan garantits.