radiopalafolls.cat


play

Ara fem

PelutsDilluns, 14:03 -15:00

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-18:00
Home Política Concentració avui contra la repressió i a favor del referèndum

Concentració avui contra la repressió i a favor del referèndum

COMPARTEIX-HO
, / 727 0

 

Concentració d'ahir al vespre al centre de Palafolls

Concentració d’ahir al vespre al centre de Palafolls

Anit, a les 20h desenes de persones es van concentrar a la plaça del Forum Palatiolo per mostrar el suport als 900 ferits de les carregues policials viscudes diumenge arreu del país. La trobada va servir per tal que alguns dels presents expliques com va viure la jornada de diumenge i les hores posteriors al referèndum. Alguns dels testimonis, visiblament emocionats, van narrar l’horror de veure les accions policials, el neguit viscut a Palafolls o la sensació després d’aconseguirvotar. També hi va haver testimonis més distesos, per exemple amb l’explicació de com van arribar les urnes al municipi i com fins dissabte a la nt encara no es tenien les butlletes oficials(espelmes, en el seu nom amb clau).

Aquest vespre s’ha convocat a la ciutadania a una nova concentració davant les portes de l’Ajuntament, a les 18h, per mostrar el suport a l’aturada general d’arreu del país.