radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política Els regidors de PLF valoren la celebració del referèndum

Els regidors de PLF valoren la celebració del referèndum

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 718 0

Just després de conèixer els resultats del referèndum, Ràdio Palafolls va continuar l’especial informatiu parlant amb els líder de les formacions polítiques del municipi.

El regidor no adscrit i exmembre del PP a Palafolls, Óscar Bermán, valorava així la jornada d’ahir, un cop coneguts els resultats.

DLEb8g_X0AEiW_vBermán va denunciar també suposades infraccions que, segons va dir, es van cometre, amb “més d’un vot per persona” en alguns casos i amb “urnes que portaven vots a dins”. El regidor no justifica la violència exercida pels cossos policials, tot i que assegura que les persones que “utilitzen ideològicament els nens” i entren als col·legis “no esperin rebre carícies”.

Per altra banda, Francesc Alemany, regidor d’ERC i present en el col·legi, va valorar de manera molt positiva la resposta de la ciutadania a les urnes.

Alemany declarava des del mateix col·legi la situació tensa que van viure durant tota la jornada, especialment per les actuacions policials dutes a terme a tot el territori.

Martí Victòria, exregidor de Ciutadans i ara regidor no adscrit a l’Ajuntament, va declarar per la seva banda que lamentava tant les accions policials com les dels votants, i qualifica la jornada com a despropòsit.

Victòria també va qüestionar el resultat que finalment va sortir de les urnes.El regidor va acabar afirmant que, per ell, la jornada del referèndum va servir per, va dir textualment, “passar vergonya”.

Des de l’assamblea d’ICV-EUiA de Palafolls, el regidor Juan Andrés Osorio ha condemnat la violència exercida des dels cossos de seguretat de l’Estat.

Osorio ha dit que l’assamblea d’ICV-EUiA es reunirà entre avui i demà per valorar la participació en el referèndum.

Per últim, Valentí Agsutí, alcalde de Palafolls, ha condemmnat també les mostres de violència que van observar-se ahir arreu del país.

Valentí ha destacat però la normalitat amb què es va viure la jornada del referèndum a PLF.