radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
El correfoc de la Festa Major de Malgrat se celebra finalment aquest dissabte
, / 787 0 0

El correfoc de la Festa Major de Malgrat se celebra finalment aquest dissabte

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal El correfoc de la Festa Major de Malgrat se celebra finalment aquest dissabte

Demà dissabte se celebra el correfoc de la Festa Major de Malgrat, després que fos ajornat en senyal de dol pels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del passat 17 d’agost.

Cartell del correfoc de Malgrat de Mar - Foto: Colla de Diables Ratpenatsinfernals

Cartell del correfoc de Malgrat de Mar – Foto: Colla de Diables Ratpenatsinfernals

El correfoc, que organitza la Colla de Diables Ratpenatsinfernals de Malgrat, recorrerà diversos carrers del poble i el duran a terme, a més dels diables de Malgrat, algunes colles de diables convidades, i vingudes d’altres municipis.

Tot plegat començarà a dos quarts de 9 del vespre amb una tabalada i un espectacle que tindrà lloc a l’amfiteatre del parc Francesc Macià. Serà després d’aquest acte que començarà una festa plena de foc i de llum, i que s’iniciarà a les 9 del vespre de la mà dels diables Ratpenatsinfernals de Malgrat, els Diables Sa Forcanera de Blanes i la Colla dels Diablesfolls de Palafolls, acompanyats tots ells per la banda de XQT’s Percussió, de Santa Susanna.

El correfoc, que recorrerà diversos carrers del centre de Malgrat i que estaran tallats al trànsit, finalitzarà amb un espectacle a la Plaça de l’Àncora.

Des de la colla de Diables Ratpenatsinfernals han convidat a tothom a participar al correfoc, convidant-los a passar la jornada de reflexió abans del referèndum de diumenge, han dit, “envoltats de foc”.

Fotografia: Ajuntament de Malgrat de Mar