radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Ultimen els treballs de millora de la Cala de Sant Francesc a Blanes

Ultimen els treballs de millora de la Cala de Sant Francesc a Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 801 0

Aquesta setmana han d’acabar les actuacions de millora a la Cala de Sant Francesc de Blanes, coneguda popularment com a la cala Bona. Les obres, que van paralitzar-se momentàniament durant aquest període d’estiu per poder donar accés a la cala, ja s’han reprès i està previst que finalitzin al llarg d’aquests propers dies.

Obres a la Cala Bona de Blanes. Aj. Blanes

Obres a la Cala Bona de Blanes. Aj. Blanes

Les actuacions que quedaven pendents de realitzar-se passat l’estiu eren les d’acabar el paviment de formigó de colors que es troba situat al nord de la cala, i que dóna accés al camí de ronda que va en direcció a Lloret de Mar. També s’ha reformat el petit mur de rocalla que hi ha just al costat de la cala, i també s’ha instal·lat una columna de llum a l’entrada de la platja.

Les obres de la Cala de Sant Francesc s’han anat duent a terme en paral·lel a les que s’han fet per millorar el camí d’accés a la cala, i que han de servir per reobrir l’espai als visitants, tant per la part nord com per la part sud.

Les actuacions de millora de la cala han tingut un cost de 178mil euros, la meitat dels quals finançada per l’Ajuntament de Blanes i l’altra meitat per la Generalitat. El finançament del consistori s’ha pogut realitzar gràcies al cànon de la concessió del restaurant situat a la mateixa cala, mentre que l’aportació del govern s’ha dut a terme a través del Fons de Foment del Turisme del Departament d’Empresa i Coneixement.