radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Societat Dijous comença el Cap de Setmana de la Gent Gran a Palafolls

Dijous comença el Cap de Setmana de la Gent Gran a Palafolls

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 592 0

Des de demà dijous i fins diumenge dia 1, la gent gran de Palafolls serà protagonista de tota una sèrie d’actes adreçats especialment a ells, dins de l’anomenat “Cap de Setmana de la Gent Gran”.

Les activitats, organitzades per l’Àrea de Serveis Socials del consistori, començaran dijous a les 10 del matí amb un taller de teràpia canina pels usuaris del Servei Respir, i que es durà a terme al mateix centre municipal d’aquest servei.

La ciutat de Carcassona. Cedida

La ciutat de Carcassona. Cedida

El divendres i l’endemà dissabte, les activitats agafaran un caire més mogut. De fet, el divendres s’ha organitzat una caminada fins al Molí d’en Puigvert, que començarà a un quart de 10 del matí des del Casal d’Avis del centre, i un cop allà s’esmorzarà. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament, al mateix Casal d’avis del centre.

Dissabte arribarà el plat fort del cap de setmana, amb l’excursió que es farà a Carcassona, França. L’excursió ha tingut molt bona rebuda, i de fet ja no s’admeten més inscripcions. Segons ha explicat a aquesta emissora la Xesca Torres, tècnica dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, la sortida ha tingut tant bona acollida que s’han hagut de fer 2 autocars.

El cap de setmana de la Gent Gran s’acabarà diumenge amb un ball a càrrec del grup “So Màgic”, al Casal d’Avis del centre, i es realitzarà també un homenatge a les parelles que aquest any 2017 celebren els 50 anys de casats. En aquest cas, les parelles interessades en l’acte han d’inscriure’s a l’Àrea de Serveis Socials, els matins de 9 del matí a 2 del migdia. Hi ha temps fins divendres.