radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » Osorio (ICV-EUiA) creu que els governs utilitzen la ciutadania per tapar problemes

Osorio (ICV-EUiA) creu que els governs utilitzen la ciutadania per tapar problemes

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 687 0

El líder i regidor d’Iniciativa-Esquerra Unida i Alternativa a Palafolls, Juan Andrés Osorio, ha declarat a l’entrevista d’aquest migdia a aquesta emissora que s’ha de poder votar, però no en les condicions que ofereix el referèndum del proper 1 d’octubre. Ha aclarit que ell no votarà, però que l’assemblea que representa dóna llibertat als seus membres per fer el que creguin aquest proper diumenge.

Juan Andrés Osorio, regidor d'ICV-EUiA

Juan Andrés Osorio, regidor d’ICV-EUiA

Osorio ha remarcat que la lluita d’ICV-EUiA és de classes i no pas de caràcter nacional, tot i que ha declarat que són partidaris de poder “votar-ho tot”.

Tot i això, també considera que tant l’actual govern de la Generalitat com el Govern espanyol utilitzen a la ciutadania per tapar altres problemes, de la mateixa manera que ha destacat la incapacitat de governar i negociar dels dos actors implicats, tant per part de la Moncloa com de la Generalitat.

Segons l’assemblea d’ICV-EUiA de Palafolls, el referèndum de diumenge no té la validesa necessària, i Osorio considera que tot plegat s’ha convertit en un pols entre el Govern espanyol i la generalitat per veure qui és més fort.

 

Finalment, Osorio ha dit que les accions judicials i policials dels darrers dies no poden comparar-se amb la repressió viscuda durant la dictadura franquista.