radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » Malgrat és reconegut amb quatre Flors d’Honor pel premi Viles Florides

Malgrat és reconegut amb quatre Flors d’Honor pel premi Viles Florides

COMPARTEIX-HO
, / 733 0

Malgrat de Mar va ser distingit aquest divendres amb la màxima distinció possible dins dels premis Viles Florides, concedits per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya i celebrats a Mollet del Vallès.

Viles Florides - Malgrat de MarMalgrat, que l’any passat es presentava per primera vegada als premis i ja va aconseguir la distinció de 3 flors, ha aconseguit aquest 2017 una flor més, que situa al municipi entre les onze millors Viles Florides del país.

El premi va ser recollit per la regidora de Turisme, Ester Martínez, i el cap del servei municipal d’Espais Verds, Carles Garcia. Les Flors d’Honor, la distinció atorgada, són una certificació que distingeix els municipis com a Viles Florides, a través de criteris com el patrimoni vegetal i paisatgístic, la superfície verda i enjardinada amb què compta el municipi, la diversitat floral, entre d’altres.

A banda de la gestió dels espais verds, també es té en compte la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient o la gestió de l’aigua, entre d’altres àmbits d’actuació municipal que contribueixen a la millora dels espais verds del poble.

Malgrat compartirà aquest any la distinció de Quatre Flors amb altres 10 municipis catalans, entre els quals hi ha Lloret de Mar, Cardedeu, Figueres, Olot, Sant Hilari Sacalm o Sant Cugat del Vallès.