radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Esports L’Amateur A del Palafolls ensopega per la mínima i el B guanya al Palastadium

L’Amateur A del Palafolls ensopega per la mínima i el B guanya al Palastadium

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 482 0

Ahir diumenge va disputar-se a Camprodon el partit de quarta jornada de lliga que enfrontava el l’Amateur del Palafolls i la Unió Esportiva Camprodon. Els locals van imposar-se amb un solitari gol d’Isaac El Haraki al minut 33 de partit, mentre que els de Lluís López no van aconseguir fer entrar la pilota a la porteria rival. El Palafolls va rebre 4 targetes grogues, dues d’elles als últims minuts de partit, mentre que el Camprodon va ser sancionat amb una sola groga.

Amb dos empats i la derrota d’aquest diumenge, el Palafolls és ara setzè de la classificació amb 2 punts, amb un partit menys, corresponent a l’ajornat de la primera jornada de lliga, i que ha de disputar-se el proper 12 d’octubre.

Per la seva banda, l’Amateur B va aconseguir la segona victòria de la temporada davant del Sant Hilari-Font Vella. El partit, que va disputar-se el dissabte a la tarda al Palastadium Lluís Moner, va finalitzar amb un únic gol del Palafolls, just abans d’acabar la primera part. El partit també va estar marcat per les targetes i, en concret, per les expulsions, quan al minut 88 l’àrbitre expulsava a Roman, del Palafolls, i a Fabio Gonçalo, del Sant Hilari.

El Palafolls B és ara vuitè en la classificació de quarta catalana, amb 6 punts i amb un partit ajornat pendent de jugar.

La propera jornada estan previstos els partits entre el l’Amateur A del Palafolls contra el Guíxols, que es disputarà el proper dissabte a les 5 de la tarda al Palastadium, i el que ha d’enfrontar l’Amateur B contra el Sils-La Selva, i que tindrà els palafollencs com a visitants.