radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Política Més d’un centenar de palafollencs empaperen el poble de cartells proreferèndum

Més d’un centenar de palafollencs empaperen el poble de cartells proreferèndum

COMPARTEIX-HO
, / 741 0

Més d’un centenar de persones van trobar-se anit per empaperar els carrers de Palafolls amb cartells a favor del referèndum convocat pel govern català i suspès pel Constitucional. precisament aquest tribunal ha prohibit tota classe de publicitat que promogui la votació prevista per l’1 d’Octubre i, justament per això, ahir molts veins de Palafolls van mobilitzar-se per omplir el poble de cartells.

Després d’unes indicacions bàsiques per saber on penjar -los, el grup es va dividir en dos. Un part es va dedicar a penjar els cartells pel centre de la vila mentre que l’altra es va dedicar a empaperar el barri de Sta Maria.

A les 22h es van tornar a trobar al punt d’inici per fer-se una fotografia de grup.

Aquest matí, però, ja han aparegut molts cartells estripats o caiguts i també les primeres crítiques per ompir el poble, el mobiliari urbà i les façanes amb cartells proreferendums.