radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Es reprenen les obres de l’aparcament de l’avinguda Pau Casals
, / 623 0 0

Es reprenen les obres de l’aparcament de l’avinguda Pau Casals

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat Es reprenen les obres de l’aparcament de l’avinguda Pau Casals

Aquesta setmana s’han reprès els treballs per acabar l’asfaltatge de la zona comercial situada entre l’avinguda Pau Casals i el carrer de Baix.

En un primer moment el projecte només preveia condicionar l’espai amb l’asfaltatge de l’entrada i la sortida i del carril central de la zona d’estacionament. La previsió era que els treballs acabessin abans de l’estiu, i més endavant realitzar una segona intervenció per condicionar el camí de sorra que comunica el pàrquing amb el carrer del Mig. Es tracta d’un vial de servei creat provisionalment durant les obres del carrer de Baix i que ha continuat en servei des de llavors.

Tot i ser dos projectes independents, el consistori va decidir unir les dues actuacions per tal d’aprofitar la proximitat de les actuacions, i així estalviar diners en fer un treball conjunt d’asfaltatge.

Això, però, ha fet endarrerir els treballs i l’aparcament ha estat tancat durant l’estiu. Es va obrir, provisionalment durant la Festa Major, per tal de donar cobertura a l’augment de visitants per les festes, i s’ha tornat a tancar per tal d’acabar les obres.

Un cop acabats els treballs, la zona quedarà pavimentada i amb l’espai per estacionar degudament limitat i organitzat. En aquest sentit, el projecte preveu 7 illetes d’estacionament amb una capacitat per a un centenar de turismes.

S’asfaltaran tots els accessos i el carril central dels 3 que tindrà el pàrquing i el carrer que s’eleva fins al carrer del Mig.

Tota l’actuació té un cost que ronda els 100.000€.