radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Finalitza la zona verda al barri de Sant Lluís
, / 556 0 0

Finalitza la zona verda al barri de Sant Lluís

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Finalitza la zona verda al barri de Sant Lluís

El passat divendres va acabar el període d’aparcament limitat al barri de Sant Lluís. La mesura, que regula l’estacionament de vehicles als veïns del barri durant els mesos d’estiu, va començar a aplicar-se ara fa 4 estius.

La falta d’aparcament al barri, especialment durant el període d’estiu, era una problemàtica que ja feia temps que s’arrossegava, i la zona verda ha suposat una garantia pels veïns per poder estacionar el vehicle a la zona.

Els veïns de Sant Lluís accepten la mesura, tot i que es queixen que alguns dies mancaven espais per aparcar, i que les persones no residents que visiten algun veí tenen problemes per trobar un lloc on estacionar el cotxe. En general, però, es mostren satisfets pel resultat que ha donat la zona verda.

Segons ha informat la Policia local de Palafolls, durant el temps que ha estat actiu l’estacionament limitat d’aquest estiu s’han interposat un total de 65 sancions a vehicles que no complien amb la normativa de l’aparcament o bé que no disposaven de l’adhesiu que l’identifica com a resident al barri.

El període d’estacionament limitat va entrar en funcionament el mes de juliol, coincidint amb l’augment de l’afluència de visitants al parc aquàtic de Marineland, situat just al costat del barri de Sant Lluís. El barri compta, igualment com a la resta del poble, amb una zona blava, accessible per tothom i amb una hora i mitja d’estacionament, i també amb zona d’aparcament lliure. Des d’aquest divendres, doncs, la zona verda ha passat a considerar-se zona d’estacionament lliure.