radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Mobilitat Comencen les obres del pont de vianants de l’Institut

Comencen les obres del pont de vianants de l’Institut

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 725 0

Aquesta setmana han començat els treballs de construcció d’un nou pont de fusta d’accés a l’Institut de Palafolls. Ara com ara es fan els fonaments de l’estructura que s’anirà construint in situ, ja que es tracta d’un pont de fusta.

Aquest pont per a vianants permetrà unir de manera segura el centre de secundària amb el Carrer Fonolleda, per tal de donar servei als alumnes que viuen al casc antic del poble i que ara havien de fer molta volta per arribar a l’Institut o bé creuar la riera excepte els dies de pluja.

La intervenció que ha començat avui, consistirà, bàsicament, en fer un vial només per a vianants, bicicletes i patins amb un pont que salvarà el desnivell provocat per la riera de la Burgada. Així, els estudiants que travessaven la riera ja no hauran de fer una gran volta quan pugi el cabal de l’aigua.

Les obres tenen un pressupost de 26.000 € i no haurien d’allargar-se més d’un mes.

El projecte es va aprovar el juliol de l’any passat i però la seva execució s’ha endarrerit fins aquest inici de curs.

D’aquesta manera l’Institut de Palafolls tindrà 2 excessos peatonals des del centre, a més del vial de circulació de vehicles habitual.