radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal Malgrat exigeix a l’Agència Catalana de l’Aigua solucions pel tram 0 de la riera

Malgrat exigeix a l’Agència Catalana de l’Aigua solucions pel tram 0 de la riera

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 386 0

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha presentat un recurs contenciós administratiu a l’Agència Catalana de l’Aigua per no complir el conveni signat fa uns anys en el qual es comprometia a redactar i finançar el projecte de construcció del tram 0 de la riera de Palafolls. Es tracta del tram de riera entre la plaça de l’ancora i la platja, punt conflictiu en casos d’aiguats i evacuacions d’aigües.

El conveni el van signar l’Ajuntament de Malgrat i l’ACA ara fa 8 anys, i dels acords signats només es va complir el pagament de les obres de la riera en el tram comprès entre els pont del carrer Passada i el del carrer Riera. A més, a l’acord l’ACA també es comprometia a finalitzar la redacció i aprovació inicial del projecte en el termini d’un any des del moment de la signatura.

La regidora portaveu de l’Ajuntament de Malgrat, Neus Serra, explica que el projecte és vital pel municipi i per resoldre un assumpte que fa molts anys que s’arrossega.

Serra també ha criticat les prioritats del govern de Conxita Campoy, que va relegar el tram 0 donant prioritat a  altres projectes.

Entre els diversos incompliments pels quals s’ha presentat el recurs hi ha també altres actuacions que l’ACA no ha realitzat, com són diversos projectes de millora d’altres trams de la riera de Palafolls.