radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Medi Ambient Palafolls s’afegeix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Palafolls s’afegeix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 546 0

Palafolls va donar aquest dissabte el tret de sortida a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que vol promoure els hàbits de mobilitat sostenibles, segurs i saludables, i conscienciar sobre la importància de conservar el medi ambient. La campanya, que porta per lema “Mobilitza’t per un aire més net!” i que finalitzarà el dia 22, portarà arreu de Catalunya diversos actes i activitats per promoure la sostenibilitat.

La Milla Urbana de Palafolls d’aquest passat dissabte va donar inici a les activitats emmarcades dins d’aquesta Setmana, i continua aquests dies amb més actes. Entre ells, està previst que el proper divendres se celebri el dia sense cotxes, així com altres activitats per tal que els nens puguin participar també en la sostenibilitat del municipi. N’ha parlat a Ràdio Palafolls el regidor de Transports, Martí Victòria.

Palafolls se suma així a la promoció d’uns hàbits de transport més saludables i més sostenibles, que permetin una millor qualitat de vida i una millor conservació del medi ambient. Està previst que en els propers dies es concretin més activitats a favor de promoure la sostenibilitat.

La setmana passada ja va reactivar-se el servei de la Línia 5 del bus urbà de Palafolls, que connecta els diversos barris del poble amb el centre dins dels horaris escolars. Per als menors de 16 anys existeix la targeta T-16, que després de fer un únic pagament de 35€, permet utilitzar gratuïtament el bus, dins de la zona tarifària on es resideixi.