radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Divendres, 18:00-19:30
Home Política Impulsen una enganxada popular de cartells a favor del referèndum

Impulsen una enganxada popular de cartells a favor del referèndum

COMPARTEIX-HO
, / 1740 0

Els partidaris del referèndum convocat per la Generalitat  el proper 1 d’octubre han convocat a la ciutadania de Palafolls a fer una enganxada popular de cartells.

Ho fan després que divendres la brigada municipal retirés pancartes penjades per ERC i per les JERC a favor del referèndum i que dissabte la Policia Local de Palafolls identifiques a una desena de republicans, entre ells el portaveu a Palafolls, Francesc Alemany, mentre penjaven pancartes a favor del SÍ al Fòrum Palatiolo.

Segons expliquen els republicans, i davant la negativa a despenjar la pancarta, els agents els van anunciar que els multarien per desobediència a l’autoritat.

Els agents responien a les indicacions de la Fiscalia que ha demanat a les policies locals i mossos d’Esquadra que actuïn per evitar la propaganda del referèndum que el Tribunal Constitucional ha suspès.

A través de les xarxes socials els proreferèndum demanen als ciutadans de Palafolls que s’imprimeixin a casa una 30a de cartells a favor de la cita prevista l’1 d’octubre i que participin en una enganxada conjunta de cartells el proper divendres al vespre al nostre municipi.  La voluntat és aconseguir congregar un gran nombre de persones per evitar així les possibles sancions.

Dissabte, tot i la identificació i l’anuncia de sanció, els militants d’ERC i del PdCAT de Palafolls van continuar amb l’enganxada de cartells i pancartes al nostre municipi.