radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00-20:00
Home Societat Dilluns s’obren les preinscripcions a l’escola d’adults

Dilluns s’obren les preinscripcions a l’escola d’adults

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 672 0

Des d’aquest proper dilluns i fins el diumenge 24 de setembre estaran obertes les preinscripcions a l’escola d’adults de Palafolls. Els cursos que s’ofereixen aquest any són similars als anys anteriors, però s’hi inclouen algunes novetats.

Hi haurà classes d’idiomes, entre els quals grups de conversa en català i castellà i diversos nivells d’anglès. En aquest últim cas, l’oferta de grups de conversa d’aquest curs s’amplia a dos nivells: nivell bàsic i nivell avançat. L’escola també ofereix un curs d’alfabetització, el graduat d’educació secundària o la preparació per l’accés a grau mitjà o superior. La majoria dels cursos tenen una durada trimestral, mentre que alguns altres es faran fins el mes de juny.

Les preinscripcions a l’escola es realitzaran de forma telemàtica, a través del web municipal www.palafolls.cat. Els nous alumnes hauran de realitzar una prova de nivell el dimarts 26, a les 17:30, a l’Escola del MID. El nou curs 2017-2018 de l’Escola d’adults començarà el dilluns 2 d’octubre, tot i que alguns grups iniciaran les classes uns dies més tard.

Per a més informació podeu contactar amb l’Escola d’Adults (els matins de 9:00h a 10:00h i de 12:00 a 13:00h, i les tardes de dilluns, dimarts i dijous de 17:00 a 19:00h, a l’Edifici del MID) o bé a través de correu electrònic, a l’adreça plf.edap@palafolls.cat.