radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDimecres, 23:00-23:30
Home Societat Tret de sortida al nou curs escolar

Tret de sortida al nou curs escolar

COMPARTEIX-HO
, / 416 0

Aquest dimarts s’ha donat el tret de sortida al nou curs 2017-2018 als centres escolars de Palafolls. A l’Escola Mas Prats, el curs comença amb 451 alumnes, una xifra similar a la del curs anterior. El centre estrena aquest curs una Unitat de Suport a l’Educació Especial, i també recupera una línia de P3, que l’any passat va perdre per falta d’alumnes.

Per la seva banda, a l’Escola les Ferreries el curs també ha començat amb novetats. Amb uns 520 alumnes, un equip de 37 mestres i una nova cap d’estudis, el centre es posa al dia introduint la robòtica en el seu ensenyament, com a assignatura transversal dels estudis. Cal destacar que s’ha engegat un projecte de remodelació i millora del pati de l’escola, a través d’una comissió formada per alumnes, famílies i mestres, i que compta també amb el suport de l’Ajuntament de Palafolls.

En el cas de l’educació secundària, avui dijous han començat també les classes a l’Institut de la Font del Ferro, que ha donat inici al nou curs dos dies després que ho fessin els altres dos centres de primària.