radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Política Les JERC de Palafolls fan una crida a la mobilització l’11S i l’1-O

Les JERC de Palafolls fan una crida a la mobilització l’11S i l’1-O

COMPARTEIX-HO
, / 868 0
Pancarta a la Passera. (JERC Palafolls)

Pancarta a la Passera. (JERC Palafolls)

Des d’aquest matí, al pont de la Passera hi oneja una pancarta per “reivindicar una gran mobilització l’11S” i “una gran participació l’1 d’octubre”. El de Palafolls no és l’únic pont que s’ha despertat amb un escrit reivindicatiu. Les Joventuts d’ERC a Palafolls, en acció coordinada amb les JERC Maresme i Baix Besòs, han instal·lat els cartells als ponts de la N-II a Palafolls, Sant Pol, Cabrils i Badalona. La intervenció arriba després que ahir s’aprovés la Llei del Referèndum d’Autodeterminació.

L’actuació se suma a la campanya que les JERC ja van iniciar l’agost. Aleshores es va centrar  en penjar pancartes a diferents punts del municipi, entre ells també la Passera amb la intenció de promoure el sí al referèndum.