radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Parlem en SèrieDivendres, 20:03-20:30
Home Cultura Èxit del primer Festival Micròmetre

Èxit del primer Festival Micròmetre

COMPARTEIX-HO
, / 695 0
Festival Micròmetre (Ajuntament de Santa Susanna)

Festival Micròmetre (Ajuntament de Santa Susanna)

La primera edició del Festival multidisciplinari celebrat el cap de setmana passat a la Masia de Can Ratés  de Santa Susanna va comptar amb 14 microespectacles de diferents disciplines artístiques organitzat per LaGuàrdia Produccions. El Micròmetre ha sigut un èxit de públic, arribant a exhaurir totes les entrades durant la jornada del dissabte. La bona acollida en aquesta primera edició ja fa pensar en una segona amb la vista en l’any vinent.

Tal i com explica l’Anna Estol, de LaGuàrdia Produccions, l’èxit ha superat les expectatives dels organitzadors. La intenció és quedar-se a Santa Susanna, però tampoc descarten noves ubicacions del Micròmetre.

La proximitat que aporta el microteatre –petites representacions d’entre 15 i 30 minuts amb un públic reduït de 30 persones- s’ha traslladat també en la selecció de les obres del programa, on s’hi han prioritzat produccions del Maresme.

De fet, el Microteatre es traslladarà aquest octubre al Teatre Gaudí de Barcelona amb una selecció de cinc obres del festival de Santa Susanna els dimarts i dimecres.