radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Esports Palafolls, seu per primera vegada de la Copa Maresme

Palafolls, seu per primera vegada de la Copa Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 1260 0

palauetetEl Palauet acull, des d’aquest divendres fins el diumenge, la 3a edició del torneig de bàsquet Copa Maresme. Tot i ser el 3r any que la comarca organitza l’esdeveniment esportiu, és la primera vegada que Palafolls es converteix en una de les seus, ja que anteriorment coincidia amb la festa major.

Enguany se celebra en dos caps de setmana, aquest i el següent. Així, a les instal·lacions del Palauet s’hi disputaran un total de 14 partits de bàsquet. Està pensat com un torneig de preparació i pretemporada. Equips de Pineda, Mataró, Calella, Girona, Torelló, Canet, Llinars del Vallès i Santa Coloma de Farners es desplaçaran a Palafolls aquests tres dies. A més, el pavelló també acollirà la final de la U16 femenina.

A banda del nostre municipi, hi ha sis seus més: Arenys de Munt, Santa Susanna, Pineda, Sant Pol, Blanes i Canet.