radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
L’Alcalde acusa ERC de polititzar les entitats locals
, / 666 0 0

L’Alcalde acusa ERC de polititzar les entitats locals

COMPARTEIX-HO
Home Esports L’Alcalde acusa ERC de polititzar les entitats locals

L’assumpte del CD Palafolls encara dóna més de sí. Després que el grup dels republicans a l’oposició titllés d’opaca la implicació de l’Ajuntament en el rescat de l’entitat esportiva, ara l’alcalde Valentí Agustí els acusa d’intentar polititzar els clubs i d’utilitzar les entitats del poble amb interessos polítics.

Respecte les acusacions que la intervenció de l’Ajuntament suposava un greuge comparatiu respecte la resta d’entitats, Agustí nega que sigui un tracte de favor i defensa que la relació és per igual amb tots els clubs. L’alcalde ha assegurat que no s’hi invertiran més diners que els contemplats a la subvenció d’aquest 2017, una quantitat que voreja els 11.000 euros i que s’ ingressaria al CD Palafolls abans del que estava previst.

D’altra banda, Agustí ha matisat que el paper de l’Ajuntament ha sigut d’intermediari entre el club i les entitats inversores. A més, ha posat de relleu que és la primera vegada que CD Palafolls es troba en una situació d’aquestes característiques , pel que es tracta, diu, d’una actuació puntual i extraordinària.