radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dilluns, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
ERC reclama transparència al govern en el rescat del CD PLF
, / 684 0 0

ERC reclama transparència al govern en el rescat del CD PLF

Esports Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports ERC reclama transparència al govern en el rescat del CD PLF

A finals de la setmana passada i inici d’aquesta, el CD Palafolls afrontava una important crisi. La mala situació financera feia penjar d’un fil la continuïtat de l’Amateur a 2a Catalana. Una crisi que es va resoldre amb la intervenció de l’Ajuntament. Els republicans a l’oposició demanen explicacions al govern local per “l’opacitat” en el que consideren una gestió “pèssima” i “falta de transparència”.

Davant la crítica situació del Club, l’Ajuntament va gestionar la intervenció de Bioibérica. La companyia s’hauria compromès a aportar diners a l’entitat, el que hauria permès al Club continuar amb el primer equip a 2a catalana. El portaveu dels republicans, Francesc Alemany, considera que aquesta actuació suposa un “greuge comparatiu amb la resta d’entitats esportives del municipi”. Respecte la implicació de Bioibérica, Alemany vol transparència.

Els republicans ja havien preguntat sobre la situació del Club en l’últim ple municipal del juliol, on van posar de manifest la necessitat d’elaborar un model de gestió esportiva. En aquell ple, Alemany demanava directament pels problemes econòmics del club de futbol i assenyalava també l’ impagament dels entrenadors. Ho negava el regidor d’ICV-EUiA, Juan Andrés Osorio.

En declaracions anteriors a aquesta emissora, l’alcalde Valentí Agustí, mantenia el paper de l’Ajuntament com a intermediari entre el club i els inversors, i negava que el consistori hagués aportat diner públic per resoldre el problema financer.

L’administració local té pressupostat per aquest 2017 una subvenció d’11.000 euros pel CD Palafolls, una quantitat que correspon al foment del futbol i l’atletisme. De fet, en els propers dies, les entitats i el consistori es reuniran per debatre, precisament, sobre les subvencions d’aquest 2017, segons han confirmat fonts municipals