radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Policial - Judicial Continua la recerca de la parella del Maresme desapareguda a Susqueda

Continua la recerca de la parella del Maresme desapareguda a Susqueda

COMPARTEIX-HO
, / 1205 0
Localitzen el caiac de la parella a la deriva (ACN)

Localitzen el caiac de la parella a la deriva (ACN)

Aquest matí s’ha reprès al Pantà de Susqueda el quart dia dels treballs de recerca dels dos joves desapareguts dijous passat quan anaven a practicar caiac. De moment, no hi ha rastre del noi i la noia de 21 i 23 anys i no es descarta cap hipòtesi, ni la desaparició voluntària ni la forçosa. El que ja s’ha aclarit, per part de la Conselleria d’Interior, és que el cotxe, que es va treure de l’embassament dilluns al vespre, es va llençar expressament al fons del pantà.

La investigació, doncs, continua oberta i els equips d’emergència ; el Grup d’Actuacions Especials, la Grae (unitat subaquàtica i de muntanya), i Mossos amb la Unitat canina, rastregen de nou el fons del pantà i els voltants. Les tasques es compliquen per la mala visibilitat que hi ha com a conseqüència del pòsit, a més a més, hi ha moltes restes de vegetació. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra van distribuir través de twitter, una foto dels dos joves desapareguts, captades per la càmera de seguretat d’una entitat bancària, instant a l’ajuda de la ciutadania.

De moment l’únic que s’ha pogut localitzar és el caiac a la deriva i el vehicle, que es troba a la comissaria dels Mossos de Santa Coloma de Farners. A dins hi havia la documentació dels joves i eines d’acampada.

 

(ACN)