radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
La C-32 centra una trobada entre Territori i Lloret
, / 861 0 0

La C-32 centra una trobada entre Territori i Lloret

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat La C-32 centra una trobada entre Territori i Lloret

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, es reunirà aquesta tarda amb representants de l’Ajuntament de Lloret de Mar,segons ha pogut saber aquesta emissora. El motiu de la trobada és l’estat actual del projecte de perllongament de la C-32, tal i com han confirmat fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat. La reunió a porta tancada només comptarà amb presència lloretenca.

El TSJC va suspendre cautelarment les obres de la C-32 fins Lloret de Mar. L’Ajuntament va anunciar, després que el tribunal admetés a tràmit el recurs presentat per la plataforma Aturem la C-32, la seva intenció de personar-se en el procés judicial contra el recurs presentat per les entitats.

La interlocutòria del tribunal assenyalava que hi havia indicis que feien sospitar que el traçat “s’hauria pogut aprovar sense la declaració d’impacte ambiental obligatòria” i que “el projecte de traçat no es correspon a l’estudi informatiu pel qual es va aprovar la declaració el març del 2000”.