radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Un documental sobre l’explorador malgratenc Fèlix Cardona

Un documental sobre l’explorador malgratenc Fèlix Cardona

COMPARTEIX-HO
, / 972 0
Fèlix Cardona

Fèlix Cardona

Malgrat de Mar prepara un documental dedicat a la figura del capità Fèlix Cardona i Puig, l’explorador malgratenc a qui se li atribueix el descobriment de la cascada més alta del món: el Salt de l’Àngel.

L’elaboració del documental tot just es troba en fase de negociacions amb la productora encarregada de fer-lo. Se sap, però, que compta amb una subvenció de televisió de Catalunya. Per la seva part, l’ajuntament de Malgrat de Mar hi col·laboraria amb una petita dotació econòmica i facilitaria l’aportació del llegat que va adquirir l’any 2011.

El rodatge del documental dedicat a la vida de Fèlix Cardona començaria el mes d’octubre. Un cop finalitzat, es durien a terme diverses accions paral·leles per a la seva divulgació.