radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Malgrat Turisme es dissoldrà a finals del 2017
, / 743 0 0

Malgrat Turisme es dissoldrà a finals del 2017

Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Turisme Malgrat Turisme es dissoldrà a finals del 2017

És un dels punts inclosos en el pacte de govern i l’Ajuntament preveu dissoldre Malgrat Turisme abans de final d’any. La societat mercantil es creava l’octubre del 2009 amb capital públic per promocionar la ciutat internacionalment.

L’alcaldessa Carme Ponsa, que anteriorment havia sigut regidora de Turisme, reconeix que es perdrà agilitat, però per contra no creu que perjudiqui la promoció turística de Malgrat.

La dissolució s’aprovarà per Junta de Govern i està prevista per abans de final d’any. Ponsa assegura que es continuarà treballant com fins ara en tema de turisme. Ara serà l’Ajuntament el que s’encarregarà de la promoció. Els treballadors de Malgrat Turisme es reincorporen a l’administració local i Ponsa no ha matisat quin serà el futur del local. Una de les possibilitats seria que, tot i deixar de ser una societat mercantil, es pugui continuar treballant des de l’oficina de Ca l’Arnau.

 

Malgrat Turisme deixarà d’existir com a tal 8 anys després que l’Ajuntament n’aprovés la creació. El desembre de l’any passat la CUP, actualment al govern, ja proposava que es dissolgués l’empresa. El partit argumentava aleshores que Malgrat Turisme depèn econòmicament de l’Ajuntament i que la contractació de serveis no s’adequa a la Llei de Contractació Pública. Per això, es reclamava que l’Ajuntament en supervisés la gestió com amb la resta de regidories.