radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
El programa de mediació de la Diputació atén 5.000 sol·licituds
, / 524 0 0

El programa de mediació de la Diputació atén 5.000 sol·licituds

COMPARTEIX-HO
Home Societat El programa de mediació de la Diputació atén 5.000 sol·licituds

El programa compta amb un pressupost d’ 1,2 milions d’euros. En el conjunt de serveis de mediació ciutadana de la província treballen un centenar de mediadors. El darrer any, s’han atès més de 5.000 sol·licituds de mediació. Els principals conflictes que arriben tant als serveis de mediació municipals com al servei itinerant són conflictes de convivència en l’àmbit veïnal, seguits dels familiars i els derivats d’activitats econòmiques.

La Diputació de Barcelona impulsa polítiques socials amb la finalitat de cohesionar la població i contribuir a millorar la convivència ciutadana. Per això ofereix als municipis de la demarcació suport econòmic i tècnic per elaborar plans de convivència, que són un marc d’actuació per promoure, entre altres aspectes, l’acceptació de la diversitat cultural i prevenir processos d’exclusió i de rebuig social. Els consistoris del Maresme, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Barcelonès són dels que més suport han demanat enguany.