radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Sant Genís celebra les seves festes
, / 1215 0 0

Sant Genís celebra les seves festes

Cultura

1 minuts

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Sant Genís celebra les seves festes

El nucli agafa el relleu a Santa Maria en el llistat de festes de barri i entre el divendres i el dissabte s’han programat les principals activitats de la festa de Sant Genís de Palafolls. La celebració començarà a les 12.30h amb missa a l’Església amb la participació de la Coral Palatiolo i tot seguit, a les 13.30h tocarà la Cobla de Palafolls.

La festivitat continuarà a les 20h al pati de l’antiga escola amb concert d’havaneres amb el grup Bergantí. El dissabte a les 17h hi haurà xocolatada i animació infantil i al mateix pati de l’antiga escola a les 21h, sopar i ball.

La programació de les festes dels barris va començar amb Mas Reixach a principis d’agost, la va seguir Mas Carbó i Santa Maria. La Festa de Sant Genís és l’última que se celebra abans de la Festa Major que tindrà lloc entre el 7 i 10 de setembre. Es mantenen les principals activitats populars i tradicionals d’altres anys. S’encetarà amb un pregó en format musical i s’han programat els tradicionals sopars a la fresca, l’Alterfesta, sardanes, castellers i la proclamació de l’hereu i la pubilla.

 

 

(Foto de portada: Eslgésia Sant Genís de Palafolls / Pobles de Catalunya)