radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Cultura de Malgrat valora positivament el nou model de Festa Major
, / 552 0 0

Cultura de Malgrat valora positivament el nou model de Festa Major

Cultura Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Cultura de Malgrat valora positivament el nou model de Festa Major

L’ajuntament del municipi veí ha fet una valoració “molt positiva” de la festa major de Sant Roc d’enguany  que es va celebrar des del divendres 11 fins el dimecres 16 d’agost. Una de les novetats d’enguany ha sigut la concentració d’actes en 6 dies que segons el regidor de Cultura, Paco Márquez, ha funcionat molt bé i assegura que “s’ha pogut viure la festa d’una manera més intensa”. De fet, aquest era l’objectiu que es perseguia des de la regidoria, tot i que es reconeix que de cara a l’any vinent es podria ampliar 1 o 2 dies per espaiar els horaris entre actes i incloure activitats que se n’han quedat fora. Una de les possibilitats seria allargar-lo per tal que s’inclogui en dos caps de setmana. El Correfoc va ser una de les activitats que no es van incloure a la programació de Festa Major i que es va acabar cancel·lant pels atemptats. La intenció és reprogramar-lo.

Per Márquez, s’està transformant el model de Festa Major de Malgrat. La programació d’enguany també s’ha estès als diferents barris del poble. Una novetat que, segons ha avançat Márquez, es vol mantenir en el programa del Sant Roc 2018, així com la decoració dels carrers amb banderoles.

En una valoració inicial ja s’ha avançat que s’han de millorar els horaris de les activitats així com la qualitat de so d’alguns actes.Una altra de les novetats d’enguany ha sigut el canvi forçós i  a contrarellotge de la ubicació de les barraques que s’han celebrat a la platja, a la plaça Xesco Boix. Márquez assegura que han redescobert un espai amb potencial, però al setembre es prendrà la decisió definitiva.

Les activitats noves han sigut “molt ben acceptades” i en total per la Festa Major de Malgrat hi han passat 27.000 persones, com a mínim.  Per a l’any vinent, s’ha apuntat que caldrà organitzar activitats per a la franja d’edat dels 14 als 20 anys. El regidor s’ha mostrat molt satisfet del desenvolupament de la celebració d’enguany i la puntua amb un 4,5 sobre 5.