radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Societat Tallaran l’aigua al centre per reparar una nova rebentada

Tallaran l’aigua al centre per reparar una nova rebentada

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 644 0

Demà dimecres es produirà un tall en el subministrament d’aigua al centre de Palafolls i que deixarà els usuaris de l’avinguda Costa Brava, carrer Pompeu Fabra i Ramon Turró sis hores sense servei. El tall es produirà a les 9 del matí i es preveu que pels volts de les 15h ja s’hagi restablert el subministrament.

La setmana passada es va produir una avaria al Carrer Costa Brava que afectava el subministrament de diversos carrers. Es va tallar l’aigua i es va reparar provisionalment.  Segons ha informat Sorea, s’ha aconseguit acostar el tall i que només afecti a tres carrers. El tall de demà s’ha programat per fer la reparació definitiva i aprofitant la intervenció es canviaran dues vàlvules com a tasca de manteniment.

Es tracta de la segona rebentada d’aquest estiu després que el passat 1 d’agost es tranqués la canonada d’impulsió al dipòsit sense afectar el subministrament. Però aquesta mateixa xarxa ja ha patit fuites anteriors: el mes de maig  ja s’havia rebentat al seu pas pel Carrer Major, que va quedar inundat. A més, al setembre ja s’havia produït una altra fuita en aquesta mateixa xarxa d’alimentació amb el dipòsit.  Aleshores va deixar el poble 24 hores sense subministrament.

Palafolls té un llarg historial de canonades rebentades. Només aquesta passada primavera se’n van produir cinc com a mínim en diversos punts del poble. De fet, l’Ajuntament i Sorea es troben enmig d’una auditoria econòmica, però l’oposició fa temps que reclama que també sigui tècnica per estudiar l’estat de la xarxa de subministrament.