radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDimecres, 21:00 -21:30
Informatiu NitDimecres, 21:00 -21:30

i després

Informatiu NitDimecres, 23:00-23:30
Una família de Palafolls  explica com va viure els atemptats des de la Pl de Catalunya
, / 888 0 0

Una família de Palafolls explica com va viure els atemptats des de la Pl de Catalunya

COMPARTEIX-HO
Home Societat Una família de Palafolls explica com va viure els atemptats des de la Pl de Catalunya

Qui més qui menys passa per la Rambla més d’un cop l’any.

Ahir la rambla i la zona circumdant, com plaça de Catalunya, eren plenes de turistes així com de barcelonins. Entre la multitud també hi havia gent de Palafolls. Es el cas de la Tània, que ahir estava comprant en una gran botiga de pl de Catalunya. Explica a RP com va viure els atemptats.

La Tània, juntament amb el seu fill i el seu marit, van poder sortir de la botiga just abans que els mossos confinessin a tothom a les botigues pròximes.

La tragèdia també ha afectat a turistes que s’allotjaven prop de casa nostra, és el cas d’una família d’holandesos que estiueja a Malgrat i que ahir lels va sorprendre l’atac a les Rambés. Es tracta d’un matrimoni, d’una filla de 15 anys i una amiga d’aquesta de 16, que estan ingressats a l’Hospital de St Pau en estat greu, segons explica l’Ajuntament de Malgrat. També una família de francesos que s’allotgen en un càmping de Pineda, i que també  estan entre les víctimes ferides a l’atemptat d’ahir a Barcelona. Es tractaria d’una parella de joves francesos i del seu fill de poc més d’un any, junt amb l’àvia del nen, que estan hospitalitzats amb ferides de diversa consideració, tot i que no es tem per la seva vida. L’avi va decidir no viatjar a Barcelona, i per tant es va quedar a Pineda i ara acompanya els seus familiars ferits.