radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Els atemptats trastornen les festes de Blanes i Tordera

Els atemptats trastornen les festes de Blanes i Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 840 0

Tordera tenia un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb la seva Festa Major. El consistori i les entitats que participen en aquesta programació han acordat ajornar els actes d’aquests dies amb la intenció de reprogramar-los pel cap de setmana vinent.

Altres activitats com les bitlles catalanes i la passejada de motos clàssiques, es mantindran segons el programa previst i les entitats han anunciat que faran minut de silenci previ a l’inici de l’acte.

Blanes celebrava aquest cap de setmana la festa dels Copatrons amb activitats familiars i d’arrel tradicional.

La programació ha quedat suspesa després dels atemptats de les últimes hores. Miquel Lupiáñez explica a RP que s’anul·len per respecte a les víctimes de l’atemptat. També queda suspesa la 35a caminada popular de St. Bonòs amb una previsió de 5000 corredors, que s’havia de fer dissabte.

El consistori ha decidit substituir la caminada de St. Bonòs per un acte simbòlic d’homenatge a les víctimes dels atemptats.

Per la seva banda el correfoc i la tabalada prevista per demà al vespre a Malgrat de Mar, també ha quedat suspesa en senyal de condol i solidaritat en les víctimes de l’atemptat.