radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Societat Un bar de Berlín busca diners per l’acolliment d’un gos de la Protectora de Palafolls

Un bar de Berlín busca diners per l’acolliment d’un gos de la Protectora de Palafolls

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 581 0

Aquest proper divendres l’Alaska Bar, situat a la capital alemanya, vendrà “pintxos” vegans a 1 euro per tal de recollir fons i poder portar en Joe, un gos de la protectora de Palafolls, cap a Berlin.

En Joe va ser rescatat fa un parell d’anys per la protectora local d’una casa on s’acumulaven tota classe d’animals sense les mínimes condicions d’higiene, salubritat o d’atenció alimentària. Ho explica la Nadia, sòcia de la protectora de Palafolls i que té en Joe en acollida fins a trobar una llar definitiva.

En Joe espera una nova llar a Alemanya

En Joe espera una nova llar a Alemanya

Un cop a les instal·lacions de la protectora palafollenca els animals van rebre atenció veterinària i teràpia de sociabilització, però costa trobar una llar on en Joe pugui viure tranquil i amb una família defiNitiva.

Amb els diners recollits per aquest bar es vol portar en Joe a Berlín on és més senzill trobar una família pel gos. De fet la Nadia explica que en Joe té 9 anys i és cec d’un ull, cosa que fa que sigui molt difícil trobar-li una llar a Catalunya. A Berlín en canvi hi ha més conscienciació.

Ho saben per experiència ja que una biblioteca berlinesa ja va acollir fa uns mesos el germà d’en Joe, en Jacki, també de la protectora de Palafolls, i des de llavors és la insígnia de l’establiment.

La biblioteca també col·labora en la campanya de recollida de diners per en Joe i per cada nou carnet que faci aquests dies destinarà part dels diners a portar aquest gos a Alemanya  per trobar-li una família definitiva.