radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Cultura Un viatge per la història més glamurosa de la Costa Brava

Un viatge per la història més glamurosa de la Costa Brava

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 584 0
L'actor Kirk Douglas en una de les fotografies de l'exposició (Ajuntament de Blanes)

L’actor Kirk Douglas en una de les fotografies de l’exposició (Ajuntament de Blanes)

La Casa Saladrigas allotjarà fins al setembre l’exposició “Glam & Click”, una mostra de l’Agència EFE que recull el pas d’artistes al litoral gironí. Les fotografies fan un repàs a la història de la Costa Brava en els darrers 60 anys a través de les instantànies de destacades celebritys del món del cinema, l’esport i la música que l’han visitat. És una producció de l’Agència EFE i l’Obra Social “La Caixa” en col·laboració amb l’Ajuntament de Blanes.

Hi apareixen fotografies d’ Ava Gardner, Lady Di i  Salvador Dalí. Al seu costat, hi trobem representants contemporanis com Sting, Leo Messi o Enrique Iglesias.

La selecció de fotografies a Costa Brava: Glam & Click s’hi poden trobar llegendes del cinema com John Wayne (S’Agaró, 1959), Rock Hudson (Begur, 1966), Ava Gardner (Tossa de Mar, 1950) o Kirk Douglas (Cadaqués, 1970). També hi ha músics com Sting (Calella de Palafrugell, 2015) o Enrique Iglesias (Calella de Palafrugell, 2013), i un llistat que cobreix una ampla varietat amb dosis de glamour a dojo.

La mostra fotogràfica s’allotjarà a Casa Saladrigas fins el 9 de setembre, i es podrà visitar en els següents dies i horaris: als matins de dimarts a dissabte de 10 a 13 h, i a les tardes de dijous a dissabte de 17 a 20 h.