radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Primera nit de tapes a Palafolls
, / 1103 0 0

Primera nit de tapes a Palafolls

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Primera nit de tapes a Palafolls

Aquest divendres al vespre la plaça de Poppi acull la primera Nit de Tapes del municipi amb un total de 9 parades de beguda, cuina i una zona chillout. L’esdeveniment compta amb actuacions musicals. Es tracta d’una iniciativa privada que començarà a les 20h i es preveu que s’allargui fins les 2 de la matinada. Serà una nit tranquil·la i variada per gaudir de la bona gastronomia. Hi haurà xefs que cuinaran en directe, pinxos i tapes i també diversitat en begudes. Ho explica en Francesc Tresserras, un dels organitzadors.

També hi haurà oferta gastronòmica d’al·lèrgens per a persones celíaques i amb intoleràncies. La primera meitat de la vetllada està orientada a un públic familiar, ja que els més menuts poden participar en els tallers i veure com es cuina en directe, i la segona part està pensada per un públic més adult, amb les dues actuacions musicals: una a les 21h amb el grup Nabac i un segon a les 23.30h amb un tribut a Miguel Rios.

La Nit de Tapes es complementarà amb parades dedicades a la moda, cerveses artesanes, vins i caves.

IMG-20170808-WA0002