radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Mas Carbó i Sta Maria celebren les seves Festes
, / 329 0 0

Mas Carbó i Sta Maria celebren les seves Festes

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Mas Carbó i Sta Maria celebren les seves Festes

La setmana passada, Mas Reixach encetava les festes dels barris de Palafolls i aquest cap de setmana Mas Carbó n’agafa el relleu. Serà a partir de demà quan començarà la programació  a les 18.30 amb espectacle infantil i jocs pels més menuts. A les 21h la festa continuarà amb sopar de germanor, música i ball amb el duo Dancing Group.  El diumenge Mas Carbó tancarà la celebració a les 11.30 amb una festa de l’escuma i aperitiu.

Però la festa continuarà al centre de Palafolls, al barri de Santa Maria.  La programació es concentrarà a la Plaça de les Esplanes entre el diumenge 13 i el dimarts 15. A les 21.30h del diumenge hi haurà  Música Disco, el dilluns és el torn del concert de rock amb “Los incombustibles” i a les 23.30h la banda “La Revuelta”. El dimarts 15 d’agost, coincidint amb la diada de Santa Maria, es tancarà amb Festa de l’escuma a les 11h i arrossada popular.

Sant Genís serà l’últim barri en celebrar la seva festa (25 d’agost) abans que al setembre Palafolls es vesteixi de gala per la Festa Major que tindrà lloc entre el 7 i el 10 del mes vinent. Podeu trobar la programació detallada a l’Agenda de l’Ajuntament.