radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política Instal·len les barreres contra la prostitució  

Instal·len les barreres contra la prostitució  

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 512 0

Els obstacles són New Jersey de plàstic de color blanc i vermell amb els que l’Ajuntament espera evitar la prostitució a peus de la N-II. La brigada municipal i la Policia Local han col·locat aquest matí una desena de pilones a l’entrada de diferents camins que connecten amb la carretera principal. Es vol dificultar l’accés als clients i que les prostitutes deixin d’exercir en el terme municipal de Palafolls. Abans eren una desena de noies les que oferien serveis sexuals a la carretera, però actualment, segons l’Ajuntament, en queden un parell.

Les barreres s’han col·locat en aquells camins on s’ha detectat que s’hi exerceix la prostitució i que es troben a prop de zones habitades com ara Mas Reixach. Els veïns de la urbanització havien denunciat que havien de conviure amb escenes sexuals en plena llum del dia.

L’Ajuntament atribueix el descens de les prostitutes a la pressió policial dels últims mesos. En mig any s’han interposat 18 sancions de 200 euros als clients i a les prostitutes per infringir l’ordenança municipal on s’especifica la prohibició d’ “oferir, sol·licitar, negociar o acceptar serveis sexuals retribuïts a l’espai públic”.

Els veïns de la urbanització es mostren escèptics respecte l’efectivitat dels obstacles i prefereixen esperar a veure’n els resultats. Els obstacles pretenen que impedir l’accés amb cotxe als clients i que les prostitutes hagin de buscar altres punts on exercir fora de Palafolls. En declaracions anteriors, l’alcalde Valentí Agustí, no amagava que la intenció era passar la pilota a altres municipis, tal i com va passar quan va ser Tordera qui va emprendre mesures contra la prostitució.