radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Els malgratencs, protagonistes del pregó
, / 572 0 0

Els malgratencs, protagonistes del pregó

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Els malgratencs, protagonistes del pregó

La Festa Major de Malgrat s’estrena avui oficialment amb el pregó que començarà a les 22h al Parc de Can Campassol. Durant les últimes setmanes l’Ajuntament ha intentat mantenir en la incògnita com seria el pregó que encetaria les festes de Sant Roc 2017. Tot i això, en els darrers dies s’han publicat petits fragments de malgratencs assegurant que el pregó el feien ells.

Finalment avui, a 12 hores per l’inici de l’acte, el consistori ha fet públic que el pregó consistirà en la projecció d’un vídeo on hi apareixen ciutadans de Malgrat. El regidor de Cultura, Paco Márquez, defensa que és un “pregó participatiu i que representa els orígens dels malgratencs”. Segons Márquez  es volia que fos un pregó el més participatiu possible i convida a assistir aquesta nit a la projecció i a gaudir de la programació de la Festa els propers dies.

Enguany s’ha optat per variar el format del pregó, l’any passat anava a càrrec de la periodista malgratenca Meritxell Martorell, presentadora del programa “21 días” de Cuatro.

A més del vídeo inaugural, l’inici de la Festa comptarà amb la participació dels Castellers de l’Alt Maresme que oferiran un assaig obert, tabalada i correfoc infantil i la primera de les dues nits de les barraques a la plaça Xesco Boix amb el Senyor Peix, Doctor Prats i la Sra Tomasa.

La resta d’activitats les trobareu al programa de la Festa Major de Malgrat de Mar.