radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Caminada el diumenge per conèixer Vallplana
, / 1019 0 0

Caminada el diumenge per conèixer Vallplana

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Caminada el diumenge per conèixer Vallplana

Les Joventuts d’ERC organitzen aquest diumenge una passejada per descobrir i posar en valor un dels paratges de Palafolls: la Vall de Vallplana. La caminada culmina la campanya de les xarxes socials #paratgesplf a través de la qual durant 10 dies les JERC han difós imatges d’indrets naturals del nostre poble. L’objectiu és valorar l’entorn de Palafolls, tal i com explica la Mar Vilar, de les JERC Palafolls.

L’excursió del diumenge vol descobrir indrets desconeguts per una part important de la població. En el recorregut circular es passaran per alguns dels seus paratges més destacats com Sant Pere de Vivelles, les Roques d’en Vinyals, la Font del Bolet i algunes de les masies més rellevants de la zona. La caminada començarà a les 18.30h a l’entrada del veïnat de Vallplana per la N-II i anirà a càrrec de Xavier Salicrú. Com a coneixedor del territori i la història local, Salicrú s’encarregarà de les explicacions.

Vallplana s’ubica en un dels laterals de la carretera que connecta amb Tordera. Limita amb Sant Genís de Palafolls i Mas Reixach. La passejada és assequible per a tots els públics i es recomana dur calçat còmode, roba per caminar i beguda. Per aquells que vulguin participar-hi però no disposin de transport fins a Vallplana, l’organització es trobarà a les 18h davant l’església de Palafolls per distribuir els participants en vehicles. Les JERC defensen que per preservar el territori, primer cal conèixer-lo, valorar-lo i estimar-lo.

WhatsApp Image 2017-08-10 at 14.08.53 (1)