radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
L’ANC de Palafolls escalfa motors per la Diada
, / 1395 0 0

L’ANC de Palafolls escalfa motors per la Diada

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Política L’ANC de Palafolls escalfa motors per la Diada

IMG-20170803-WA0000L’Assemblea del nostre poble ja està treballant de cara a la propera Diada. Falta un mes per l’Onze de Setembre i l’ANC ha tornat a convocar una mobilització per omplir el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona amb un signe de “Més”.

L’ANC de Palafolls organitza tres autocars per desplaçar-se fins la capital per participar en la manifestació de la Diada. Per preparar-se per la mobilització, s’instal·larà una parada davant del MID a partir d’aquest dissabte 12 d’agost fins el 9 de setembre de 10 a 13h. Allà s’hi podran comprar els tiquets durant cinc dissabtes així com també les samarretes del Sí i altre merchandising.

És una de les “mobilitzacions més transcendents” per la proximitat amb l’1 d’octubre. Són declaracions de Benjamí  Costa.

Els busos portaran a Barcelona més de 150 palafollencs per manifestar-se a favor de la independència. El preu és de 10 euros per persona, se sortirà a les 13.30h. El tiquet s’ha de comprar en persona a la parada que s’instal·larà els dissabtes.

Els participants estan convocats a les 16h de l’Onze de Setembre en el tram que tenen assignat . A les 17h es començaran a desplegar 4 macro pancartes i a les 17.14 aquestes pancartes començaran a avançar cap al punt central per damunt dels assistents. Al pas de les pancartes, els assistents s’hauran de posar la samarreta de la Diada d’enguany, d’un groc fluorescent.