radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Cultura Palafolls busca nou Hereu i Pubilla

Palafolls busca nou Hereu i Pubilla

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1296 0
Moment de la proclamació de la Pubilla i Hereu de Palafolls 2016 (Ajuntament de Palafolls)

Moment de la proclamació de la Pubilla i Hereu de Palafolls 2016 (Ajuntament de Palafolls)

Coincidint amb la Festa Major de Palafolls , la Comissió de Pubillatge busca joves del municipi que es converteixin en els nous representants de Palafolls. Es busquen nois i noies nascuts entre el 1995 i el 2000, pel que han de tenir entre 17 i 22 anys, ser de Palafolls i tenir ganes de portar arreu del país les tradicions del poble.

Les persones escollides seran les encarregades de representar Palafolls durant tot un any arreu de Catalunya, visitant Festes Majors i participant en esdeveniments populars i tradicionals. Ho explica la portaveu de l’Associació de Pubillatge, Montserrat Mompió.

La tasca per renovar l’hereu i la pubilla és cada vegada més complicada. De moment, l’Associació ja ha enviat, com es va fer l’any passat, un escrit a totes les associacions de Palafolls demanant la seva col·laboració.

El proper 10 de setembre, dins la programació de Festa Major es farà el comiat dels actuals representants: la Carla Pla, en Toni Carrasco i la Claudia Armada. Després es proclamaran els nous representants. De moment, ja hi ha una candidata.

 

Les inscripcions es poden fer fins el proper dijous 24 d’agost enviat un correu electrònic a assocpubillatgepalafolls@gmail.com  o bé al 660.050.047. Els candidats hauran de passar una prova escrita i també seran escollits per votació popular.