radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Cultura Les entrades dels Empestats s’esgoten en minuts

Les entrades dels Empestats s’esgoten en minuts

COMPARTEIX-HO
, / 709 0
Cues el dissabte per comprar les entrades dels Empestats

Cues el dissabte per comprar les entrades dels Empestats

Aquest dissabte a la tarda s’han posat a la venda les entrades per assistir a la Festa dels Empestats de Malgrat de Mar. A les dues de la tarda, cinc hores abans d’obrir la taquilla del Centre Cultural, ja hi havia persones fent cua. Un any més, doncs, les entrades s’han exhaurit en pocs minuts.

Cada persona en podia adquirir un màxim de 6. Cadascuna costava 5 euros i permet integrar un dels grups que formarà part de les visites guiades que ofereix la representació que tindrà lloc el dia 14 d’agost. Cada any es posen a la venda 550 tiquets i s’esgoten en qüestió d’hores. L’organització va començar a repartir tandes i abans de les 19h, l’hora en què obria la finestreta, ja s’havien esgotat. 

 Sònia Garangou, membre de l’organització dels Empestats, ha lamentat el fet que cada any s’hagi de fer tanta estona de cua i que alguns es quedin sense entrada.

 La Festa dels Empestats recrea els fets ocorreguts el segle XVII a Malgrat de Mar, quan el municipi es va veure assotat per la pesta bubònica. La temàtica concreta d’enguany continua en la incògnita.