radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Evacuen un noi en patir un tall al peu mentre canviava una vitrina  
, / 564 0 0

Evacuen un noi en patir un tall al peu mentre canviava una vitrina  

COMPARTEIX-HO
Home Policial - Judicial Evacuen un noi en patir un tall al peu mentre canviava una vitrina  

Avui un noi ha hagut de ser traslladat a l’hospital amb una important ferida al peu. Es tracta d’un accident laboral que s’ha produït a l’alçada de l’avinguda Costa Brava i Ramon Turró quan el noi canviava una vitrina d’un establiment. El vidre s’ha trencat i un cristall li ha ocasionat un tall al peu dret.

El noi ha hagut de ser atès d’un tall de 18 cm de llarg i una profunditat de 3 centímetres. Mentre esperaven l’arribada de l’ambulància, la Policia Local ha realitzat les primeres cures i l’embenatge.