radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Policial - Judicial El 4% dels conductors supera la taxa d’alcoholèmia la nit dels 80

El 4% dels conductors supera la taxa d’alcoholèmia la nit dels 80

COMPARTEIX-HO
, / 1276 0
Mega Festa dels 80 a Palafolls. (Ajuntament de Palafolls)

Mega Festa dels 80 a Palafolls. (Ajuntament de Palafolls)

Aquest dissabte passat 5 d’agost, la Plaça de Poppi, al centre de Palafolls, es va omplir de gent per ballar els èxits i himnes dels 80. Per garantir la màxima seguretat, la Policia Local va fer un desplegament important d’efectius coincidint amb la nit de la Festa dels 80. El cos va destinar efectius a controlar el nivell d’alcohol dels conductors. En total es va fer la prova d’alcoholèmia a 75 vehicles, dels quals 3 van superar el límit permès.  Un d’ells duplicava la taxa, i s’enfilava fins a 0,60. Un segon conductor arribava a 0,40 i un tercer va superar lleugerament el límit de 0,30.

Relacionat amb la mobilitat i les normes de circulació, també es  van detectar vehicles mal estacionats. La grua va retirar un total de 8 cotxes, 5 d’ells aparcats indegudament, 2 davant de guals i 1 en una plaça de minusvàlid. També es va detectar un vehicle amb una roda rebentada al carrer Pompeu Fabra.

D’altra banda, es van haver d’atendre dues menors de 14 anys intoxicades per haver ingerit grans quantitats d’alcohol. Una de les afectades se la va traslladar amb ambulància a l’Hospital i l’altra se la van endur els seus pares en alt estat d’embriaguesa.

Els agents també van rebre la trucada d’un establiment de restauració del poble per un intent de furt. Eren tres menors, dos nois i una noia, que van intentar endur-se beguda del local.  Se’ls va retenir a comissaria fins que els seus pares els van recollir.

La Policia també va rebre diverses trucades de veïns queixant-se per problemes amb el soroll a les Ferreries, però també a Ciutat Jardí on, segons fonts policials, hi havia una celebració particular.