radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Malgrat augmenta la pressió contra les pintades
, / 697 0 0

Malgrat augmenta la pressió contra les pintades

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home General Malgrat augmenta la pressió contra les pintades

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha iniciat aquesta setmana una nova campanya de neteja de pintades focalitzada al centre del municipi. S’inverteixen 18.000 euros en els treballs de neteja, però cal sumar-hi els 15.000 que ja s’han gastat fins el mes de juliol.

Els treballs que s’han iniciat  aquesta setmana inclouen monuments, edificis municipals i catalogats, senyals de trànsit, i mobiliari urbà en carreres, parcs i jardins. Segons ha dit l’alcaldessa Carme Ponsa, la neteja va acompanyada d’una major presència policial.

L’actuació s’ha concentrat al centre de Malgrat perquè sigui més senzill fer-ne un seguiment.

La lluita contra les pintades i grafits és un dels 10 objectius del govern malgratenc.  Però també és una preocupació que es repeteix a molts altres municipis. Sense anar més lluny, fa tot just un any l’Ajuntament de Palafolls contractava els serveis d’un pintor per eliminar el més aviat possible les pintades al carrer. Es creia que si no tenia continuïtat,els autors deixaren de fer grafits.

A Malgrat, fa 2 anys es van destinar més de 40.000 euros a netejar les pintades i l’any passat en van ser prop de 27.000. De moment, enguany en seran com a mínim 33.000.