radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Palafolls torna a ballar a ritme dels 80
, / 1577 0 0

Palafolls torna a ballar a ritme dels 80

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Palafolls torna a ballar a ritme dels 80
Distribució de l'espai en la 11a Festa dels 80 (Imatge: Mega Festa 80s)

Distribució de l’espai en la 11a Festa dels 80 (Imatge: Mega Festa 80s)

Els nostàlgics de la música d’aquesta dècada tornen a tenir una cita aquest dissabte amb l’onzena edició de la Mega Festa dels 80 de Palafolls. El 5 d’agost la Comissió de Reis i Carnestoltes i l’Ajuntament han organitzat una gran festa ambientada aquesta dècada,  en col·laboració amb i el Cafè i Ràdio Palafolls.

Una vegada més la sessió anirà a càrrec dels Slum DJ’s, començarà a les 22.30h de la nit i oferirà 5 hores dels millors èxits i himnes dels 80.

L’entrada al recinte del concert és gratuïta i hi haurà servei de bar. Els tiquets es  poden comprar fins aquest divendres al Cafè de Palafolls per estalviar-se les cues del mateix dia de la Megafesta.

Com ja es va fer en l’edició passada i per aconseguir un espai més diàfan no  es col·locaran cadires al mig de la plaça i la zona de barra estarà situada a la part posterior. Així, es deixa tot l’espai per a ballar. Hi haurà instal·lats lavabos públics al fons de l’espai.

Enguany s’ha reforçat la seguretat. Hi treballarà la Policia Local i Protecció Civil per mantenir el desenvolupament amb totals garanties.

A la mateixa plaça de Poppi ja no s’hi pot aparcar i a partir de les 21h del vespre es produiran talls a la circulació a la rambla de les Ferreries, carrer Lluís Companys  i als carrers paral·lels a la plaça de Poppi. El Camí de Sant Genís i el de l’Estany Bufador s’habilitaran per aparcament.